Webdesign Harderwijk – MBIM Marketing nu ook in Harderwijk

Photo of author

(Newswire.net — March, 16, 2013) Harderwijk, Gelderland –Webdesign Harderwijk – MBIM Marketing is opgericht in Engeland en heeft nu een tweede vestiging geopend in Harderwijk. MBIM Marketing richt zich behalve Harderwijk ook op de rest van Nederland, het verenigd Koninkrijk en zelf Ierland. “Wij verkopen op het moment met name veel app’s” zegt mede-eigenaar Marc Bloemendal.

Gevraagd wat hij de belangrijkste ontwikkelingen vind op dit moment als het gaat om online marketing zegt Bloemendal het volgende: “De basis is nog altijd de website vanuit daar bouw je verder naar responsive websites, app’s, sociale media en je landingspagina’s. De hele online wereld is vorig jaar aanzienlijk veranderd. Google leeft uiteindelijk van reclame inkomsten en maakt het alsmaar moeilijker om je als klein bedrijf te profileren op het internet. Wat nus steeds belangrijker wordt zijn zogenaamde quotations. Dit zijn zeg maar vermeldingen op andere websites. Dus als een grote website zoals bijvoorbeeld De Telegraaf schrijft over MBIM Marketing dan zal dat positieve gevolgen hebben voor onze ranking. Backlinks zijn levensgevaarlijk geworden als je niet weet wat je doet.

Verder zegt Bloemendal dat het nog wel heel goed mogelijk is om lokaal goed gevonden te worden. “Als je in een bepaald gebeid werkt, kan je alles optimaliseren voordat gebied, ook lange sleutelwoorden zijn erg effectief. Je hoeft niet altijd voor de moeilijkste woorden te ranken, als je maar voor genoeg trefwoorden ranked. En dan met name de geld trefwoorden.”

“Als je dus een website voor een bepaalde omgeving zoals Harderwijk wilt domineren dan moet je eerst trefwoorden onderzoek doen en daarna ga je pas je website bouwen met deze kennis in je achterhoofd. Ander is het niet meer dan gokwerk”; Aldus deze online marketing guru.

Tenslotte heeft Bloemendal nog een tip. “Wij proberen niet te ranken voor Harderwijk, maar als je webdesign Harderwijk hebt gezocht ben je waarschijnlijk op deze pagina beland.Er zijn zoals altijd meerdere wegen naar Rome en press resleases is er daar 1 van”

Over MBIM Marketing BV: MBIM MARKETING BV richt zich op totale online marketing. De eigenaar Marc Bloemendal staat internationaal hoog aangeschreven als SEO GURU en heeft ook een boek over online marketing geschreven in het Engels. Dit boek kunt u gratis krijgen op de website van MBIM

 

Mediacontact:

http://MBIMmarketing.com

Marc Bloemendal

Frisialaan 51

3851 DN Harderwijk

06-51326845