Deittisivustot: Uusi Deittisivusto.fi Lupaa Vinkkejä Nettideittailuun

Photo of author

(Newswire.net — October 17, 2013)  — Nettideittipalveluiden käyttö kasvaa Suomessa.

Kuningaskuluttujan 18.4.2013 julkaiseman deittipalvelujen verkkokyselyn mukaan suomalaiset ovat käyttäneet erilaisia palveluita seuraavasti: Suomi24 Treffit (66%), Deitti.net (19%), E-kontakti (18%) ja 50+ Match (16%). Kyselyyn vastanneet ovat siis käyttäneet useampaa kuin yhtä deittisivustoa seuranhakuun.

Miten hyvin suomalaiset pärjäävät nettideittailun maailmassa?

“Mahdollisuuksistaan huolimatta nettideittailu on useimmille yhä enimmäkseen turhautumista aiheuttavaa ajankäyttöä”, sanoo Anthony Gunter, deittisivusto.fin ylläpitäjä ja bloggaaja.

Kuningaskuluttajan kyselyn mukaan vain noin kolmannes vastaajista on löytänyt seuraa netistä. Kaksi kolmasosaa on näin ollen jäänyt nuolemaan näppejään.

“Monet epäonnistuessaan syyttävät koko vastakkaista sukupuolta, itse deittipalvelua tai tähtien asentoa”, Anthony kirjoittaa ja jatkaa, “Menestys nettideittimaailmassa on kuitenkin ennen kaikkea taitolaji: kuka tahansa voi oppia saamaan treffejä netistä.”

Anthonyn mukaan deittisivusto.fin tarkoitus on auttaa ihmisiä löytämään heille paremmin sopivia deittisivustoja sekä antaa vinkkejä niillä pärjäämiseen.

“Siksi tämä sivu on olemassa: jotta tietäisit parhaat deittisivustot, ja ennen kaikkea miten pärjätä niillä”, kirjoittaa Anthony.

Lisätietoa ja linkki deittisivusto.fi:hin löytyy tästä.

Lisätietoja:
Anthony Gunter, deittisivusto.fin ylläpitäjä ja bloggaaja, posti [at] deittisivusto.fi

http://deittisivusto.fi/