APP MAKEN – MAAK MIJN APP GEEFT MAANDELIJKS EEN GRATIS APP WEG

Photo of author

(VOOR ONMIDDELIJKE PUBLICATIE, Newswire.net )

10 Maart 2013

Maakmijnapp.com geeft nu elke maand een gratis app weg in Nederland aan een onderneming die interesse heeft in app’s. De app ontwikkelaar gaat dan een app maken voor uw bedrijf. 

Het bedrijf heeft onlangs een app gemaakt voor de St Willibrordus school in Coevorden. De directeur van de school Herman Benes zij tijdens de presentatie van de app ‘Je moet je ogen niet sluiten voor de snelle technische ontwikkelingen. Je hebt ict nodig om bij te blijven.’ Deze app is inmiddels al meer dan 600 keer gedownload en ouders gebruiken deze app om bijvoorbeeld hun kinderen ziek te melden via de app.  Ook Algemeen directeur Hagop Abrahamyan was natuurlijk aanwezig bij deze presentatie evenals de lokale krant Coevorden aan huis.

Abrahamyan vertelt, dat het aantal verkochte tablets in 2012 explosief is gestegen. bijna iedereen heeft een smartphone en/of tablet. ‘Een app maakt het mogelijk om iedereen op de hoogte te stellen en hen op de hoogte te houden.’

Een app voor een basisschool is natuurlijk ontzettend handig en de verwachting is dan ook dat dit een trend wordt onder basisscholen in heel het land. Abrahamyan verteld dat hij inmiddels al meerdere aanvragen van basisscholen in Nederland heeft ontvangen. App’s zijn erg behulpzaam voor elk bedrijf en zal in de nabije toekomst onmisbaar worden voor het MKB tezamen met mobiele website. Dit betekend overigens niet dat een “gewone website”niet meer belangrijk is, maar er is duidelijk een mobiele revolutie aan de gang waardoor het essentieel wordt voor bedrijven om hierin te investeren.

Abrahamyan zegt dat zogenaamde push notifications de meest directe vorm van direct marketing is en wordt gelezen door 94% van alle ontvangers van een dergelijk bericht.

De kosten van een dergelijke app valt ook reuze mee zegt deze ondernemer: “Onze app’s beginnen all vanaf €500 euro en dit is inclusief het plaatsen in de App Store en Google Play”

De conclsie is dat een app maken of laten maken iets is wat heel betaalbaar is geworden en onderdeel zou moeten zijn van uw online marketing plan

Media Contact:

http://maakmijnapp.com

Wilhelmina Nijhoffstraat 24
7742 KJ Coevorden
Tel: 0524-820249
Email: hagop@maakmijnapp.com